Bos Biks Roleplaying Games
Annes Place
Miniatures
Anne & Bo - HOME

Tegneserier

Her kan du finde de tegneserier som jeg har lavet i tidens løb. De ligger i kronologisk orden, så man kan se udviklingen af tegnestil og humor. Klik på striberne, hvis du vil læse dem.

Rigmanden - 1990

Jeg kunne rigtig godt lide seriestriber med f.eks. Hagar og Basserne, og nogle af historierne er vist lånte. Så læste jeg Mad, hvor jeg især godt kunne lide Don Martins tegneserier. Hvilket man godt kan se på tegnestilen, som er meget inspireret af ham.

Jeg var faktisk overrasket over at jeg havde tegnet disse striber i 1990. Jeg troede at de var tegnet tidligere.

Agent S. Mart - 1991

Agent S. Mart dukkede op i Gymnasietiden, hvor alle mine figurer havde nogle meget karakteristiske næser, som man kan se i persongalleriet ovenfor. Hvordan disse spidsnæser opstod kan jeg ikke huske, men de levede i 1991. Det var også et forsøg på at skabe min egen stil, som ikke lignede Don Martin. Det blev samlet til 6 striber.

Sonja Overarm - 1994

Superhelten Sonja Overarm opstod i 1994 på Kunsthøjskolen i Holbæk i 2. periode, hvor jeg havde valgt Tegneserier med Thomas Nøhr som lærer. Vi skulle lave nogle striber med superhelte. Jeg syntes, at de kunne være sjovt med en serie, hvor de fysike love som f.eks. tyngdekraft. At der så ikke helt var det, at det endte med er en anden sag. Mange gale ideer væltede ud af ærmet.

Jeg må se, om jeg ikke kan finde nogle af mine ide skitser.

Kassemanden - 1995

Kassemanden har jeg kaldt denne serie fra 1995, som egentlig ikke havde en titel, da den aldrig blev tegnet færdig. Det er på et eller andet plan en forsættelse af nogle malerier, som jeg lavede på Kunsthøjskolen i Holbæk i 1994. Den unge mand suges eller falder igennem underlige universer.

To the top of the page