Bos Biks Roleplaying Games
Annes Place
Miniatures
Anne & Bo - HOME

Annes Place

Så lykkedes det mig at blive færdig med puden. Broderidelen blev jeg færdig med i foråret, men det er først nu her i min barsel, at jeg har fået taget mig sammen til at sy selve puden. 

Puden skulle egentlig have været til mor. Da jeg i sin tid lovede at jeg ville brodere en pude til hende. Jeg regnede med at hun ville finde et lille projekt for eksempel en lille blomsterkrans med et bredt stykke stof omkring, men hun havde forelsket sig i dette store projekt med ribsene og samt puden med stikkelsbær, som jeg endnu ikke er påbegyndt, se også linket her. Jeg syede og syede på livet løs, men nåede desværre ikke at blive færdig inden hendes død.  Så nu er puden dedikeret til mor, og den vil sprede glæde i vores hjem.

Patchwork projektet

Udover at brodere er jeg også i gang med et stort patchwork projekt. Projektet er et sengetæppe som hedder Double Wedding Ring (Dobbelt vielsesring). Dette mønstre er et traditionelt mønster som var meget populært i 1930’erne. Jeg har valgt at sy det i hånden, da det kræver meget præcision i de buede sømme, hvilket også gør det til et langtidsprojekt. Projektet startet lidt dårligt da skabelonerne ikke passede, så jeg var nødt til at have Bo til omjustere skabelonerne så de ville passe som cirkler. Det er jo dejligt at være gift med en mand som er grafiker. Farverne er blevet i de blå nuancer, da blå er en god farve i soveværelset.

To the top of the page